Optimera
Data

Dataanalytiker

Få snabba resultat från dina mest krävande datauppsättningar, träna datamodeller och skapa datavisualiseringar med Z Data Science bärbara och stationära arbetsstationer – förinstallerad med Data Science-mjukvaran.

Din arbetsstation
Designad för Data Science

Kom igång med de optimala Data Science-verktygen; testade, konfigurerade och förinstallerade på din bärbara eller stationära dator.

Z by HP Data Science förinstallerade mjukvarustack

Mjukvara

Plug and play

software_icons

Verktygen är specialiserade och utformade för ditt Data Science-arbetsflöde. Räkna med en nyckelfärdig stack som är konfigurerad och uppdaterad.

Utvecklarverktyg

Knäck koden

software_icons

Utveckla samtidigt som du hanterar dina Data Science-modeller med öppen källkod som Git, Docker, Visual Studio Code och CUDA som låter dig redigera, felsöka och förbli säker och kompatibel med versionskontroll av webb- och molnapplikationer.

Molnet

Arbetsflöde för molnet

software_icons

Arbeta i molnet? Himlen är gränsen för hybridarbetsflöden med interoperabilitetsverktyg. Interagera med både molnverktyg och verktyg på plats utan ansträngning från din Z data science-bärbara eller stationära dator.

Operativsystem

Optimera ditt operativsystem

software_icons

Ett inbyggt operativsystem för Big Data Science-arbetsflöden. Förlita dig på den senaste versionen av Ubuntu eller Windows som är certifierad och förinstallerad så att du alltid kan prestera på topp.

De bästa Z by HP-arbetsstationerförinstallerade med mjukvarustack för Data Science

Spara oräkneliga dagar med att installera, konfigurera och underhålla din miljö genom att välja en högpresterande bärbar eller stationär dator – förinstallerad med en optimerad Data Science-mjukvarustack.

ZBook Studio G8 - Data Science arbetsstation6

zbook studio front view

Knäck koden på språng.

Otrolig prestanda har aldrig tidigare varit så bärbar. Fråga miljontals datauppsättningsrader för realtidsanalys.

Operativsystem

Ubuntu 20.04

Processor

Intel® Core™ i9-11950H7

Grafik

Upp till NVIDIA® RTX™ A5000 laptop GPU8

Minne

Upp till 32 GB RAM9

Lagring

Upp till 1 TB eller 2 TB lokal PCIe11

Skärm

15.6” diagonal

ZBook Fury G8 - Data science arbetsstation6

zbook fury front view

Stationär kraft i en mobil lösning.

Med lätthet kan du skapa, rendera, redigera och simulera. Visualisera komplexa datauppsättningar på språng med vår kraftfulla mobila arbetsstation.

Operativsystem

Ubuntu 20.04

Processor

Intel® Xeon® W-11955M7

Grafik

Upp till NVIDIA® RTX™ A5000 laptop GPU8

Minne

Upp till 128 GB RAM10

Lagring

Upp till 8 TB lokal PCIe11

Display

15.6” eller 17.3” diagonal

Z4 G4 - Data science arbetsstation6

z4 front view

Vår mest sålda arbetshäst.

Det perfekta valet för rensning av data och visualisering. Optimal för att arbeta med 2 till 3 miljarder raddatauppsättningar.

Operativsystem

Ubuntu 20.04

Processor

Upp till 18 cores Intel® Core™ X-Series eller Xeon® W7

Grafik

Upp till 2x NVIDIA RTX™ A60008

Minne

Upp till 512 GB DDR4-2933 ECC

Lagring

Upp till 46 TB 11

Display

-

Z8 G4 - Data science arbetsstation6

z8 front view

Vår mest kraftfulla arbetsstation.

Det ultimata valet för komplex simulering, maskininlärning och bearbetning av stora datamängder. Anpassad för att arbete med 4–5 miljarder raddatabaser.

Operativsystem

Ubuntu 20.04

Processor

Upp till 56 cores med 2x Intel® Xeon® Scalable7

Grafik

Upp till 2x NVIDIA RTX™ A60008

Minne

Upp till 1.5 TB DDR4-2933 ECC SDRAM

Lagring

Upp till 56 TB11

Display

-

GPU-acceleration är allt

Betrakta din GPU som ditt raketbränsle – flera kärnor resulterar i att din dator kan utföra flera uppgifter samtidigt. Ju mer GPU-minne tillgängligt, desto snabbare kommer du att kunna träna modeller på större datamängder.

Öka RAM-minnet

Mer minne – snabbare bearbetning. Livsnerven för din arbetsstations hastighet och prestanda är mängden tillgängligt RAM. Arbetar du med större datamängder kan du behöva mer minne. Med Z-arbetsstationer har vi möjliggjort så du kan uppgradera minnet.

Stärk din processor

Förbättra dina arbetsflöden med kraftfulla processorer. Med Z-arbetsstationer kan du välja från en mängd processorer för att passa ditt arbetsflöde, antal kärnor, klockhastighet och budgetbehov.

the wolf campaign

• Säkerhet

Sinnesro

Säkerhet är vårt ansvar – så du kan fokusera på att skapa resultat. Känn totalt förtroende med HP Wolf Security för företag.

electronic component image

• Pålitlighet

Förlita dig på din arbetsstation

Arbeta med förtroende i vetskap om att din bärbara eller stationära dator har genomgått MIL-STD-hållbarhetstester 5 och 360 000 timmars testning för extrema miljöer och tunga arbetsbelastningar.

• Kompatibel för uppdateringar

Anpassa över tid

Din Data Science-arbetsstation är framtagen för att vara modulär, så att du kan anpassa, expandera och hålla dig uppdaterad.

Skrid över gränser med Data Science

Så här hjälper den senaste tekniken dataanalytiker med att arbeta snabbare och smartare samt maximera potentialen med maskininlärning.

 • Artikel
Dataanalys: Från molnet till the Edge

I en alltmer framåtväxande värld mellan teknik och kraftfulla nya analysmodeller är hastighet lika viktigt som precision. Detta leder till en omväxling mot en hybridstrategi som inkluderar The Edge och molnet.

 • Artikel
AI för alla: Maskininlärning som en tjänst

Ett växande utbud av prenumerations-maskininlärning och AI-verktyg är inställda på att möjliggöra åtkomst, minska kostnaderna och transformera Data Science.

 • Artikel
Dataanalys: Från molnet till nätverskanten

I en värld av ny teknik och kraftfulla analysmodeller är hastighet lika avgörande som noggrannhet – vilket leder till en förändring mot en hybridstrategi som inkluderar edge och molnbaserade lösningar.

 • Användarguide
Komplett överblick: Z by HP Data Science förinstallerade mjukvarustack

De öppna källkodsverktygen för kodning som du känner till och älskar — i en snabb Data Science-installation.

Friskrivningsklausuler

 1. *Från-prissättning är tillgänglig på HP.com, kan ändras utan föregående meddelande och gäller inte för maximalt tillgängliga konfigurationer eller valfria funktioner. Återförsäljarpriserna kan variera.

  1. Baserad på HP Z8 G4-arbetsstationer från april 2019 och ström baserad på processor, grafik, minne och strömförsörjning.
  2. Baserat på HPs interna analys med Z8 G4 konfigurerad med dubbla Intel® Xeon® Gold 6140 @ 2,30 GHz, 384 GB RAM, Ubuntu 18.04.2, dual NVIDIA Quadro® RTX 8000 (drivrutin 418.56).
  3. Baserat på HPs unika och omfattande säkerhetsfunktioner utan extra kostnad bland leverantörer av stationära arbetsstationer från och med januari 2017 på HP Desktop-arbetsstationer med 7:e generationens och högre Intel®-processorer.
  4. Baserat på HPs interna och NVIDIAs datavetenskapliga tester av end-to-end-testtid, US Mortgage-datauppsättning år 2015-2016. Använder Intel Gold 6140 @ 2,3 GHz, 3,7 GHz turbo, 2 uttag, 72 trådar, 384 GB RAM, Ubuntu 16.04.4, NVIDIA Quadro RTX 8000s, drivrutinsversion 410.93. Intel Gold 6140 CPU, 72 trådar end-to-end-uppgiftstid: 528,34, dubbel Quadro RTX 8000 end-to-end-uppgiftstid: 53,56. Dual Quadro RTX 8000 slutförd uppgift 9.86X
  5. Testningen är inte avsedd att visa lämpligheten av U.S. Department of Defense (DoD)s kontraktskrav eller för militärt bruk. Testresultat är inte en garanti för framtida prestanda under dessa testförhållanden. Oavsiktlig skada kräver ett valfritt HP Accidental Damage Protection Care Pack.
  6. 1 WSL 2 kräver Windows 10 eller högre, Intel Core i5-processor eller högre och är tillgänglig på utvalda Z-arbetsstationer. Du måste köra Windows 10 version 21H2 och senare (Build 19044 och högre) eller Windows 11
  7. Multicore är utformad för att förbättra prestandan för vissa mjukvaruprodukter. Inte alla kunder eller mjukvaruapplikationer kommer nödvändigtvis att dra nytta av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens kommer att variera beroende på applikationens arbetsbelastning och dina hårdvaru- och mjukvarukonfigurationer. Intels numrering, varumärke och/eller namngivning är inte ett mått på högre prestanda. Valfri, konfigurerbar funktion.
  8. Valfri funktion som måste konfigureras vid köp. För Z8 G4 är endast 1x AMD Radeon™️ Pro W6800 tillgänglig att konfigurera idag. 2x kommer att vara tillgängliga att konfigurera i början av 2022.
  9. Upp till 32 GB minne är en valfri, konfigurerbar funktion.
  10. Upp till 128 GB minne är en valfri, konfigurerbar funktion.
  11. För hårddiskar är GB = 1 miljard byte. TB = 1 biljon byte. Den faktiska formaterade kapaciteten är mindre. Upp till 3 GB (för Windows) systemdisk är reserverad för systemåterställningsprogramvara.
  12. WSL 2 kräver Windows 10 eller högre, Intel Core i5-processor eller högre och är tillgänglig på utvalda Z-arbetsstationer. Du måste köra Windows 10 version 21H2 och senare (Build 19044 och högre) eller Windows 11.
 2. Informationen här kan ändras utan föregående meddelande. De enda garantierna för HP-produkter och tjänster anges i de uttryckliga garantiförklaringarna som medföljer sådana produkter och tjänster. Ingenting här ska tolkas som att det utgör en ytterligare garanti. HP ansvarar inte för tekniska eller redaktionella fel eller utelämnanden här.

  Intel, Intels logotyp, Core och Xeon är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag i USA och andra länder. Microsoft och Windows är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. NVIDIA och Quadro är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Linux® är ett registrerat varumärke som tillhör Linus Torvalds i USA och andra länder. AMD är ett varumärke som tillhör Advanced Micro Devices, Inc.